NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

Profit NLB Grupe u prvoj polovini godine 104,8 miliona evra

Petak, 14.09.2018.

NLB Grupa je nastavila pozitivan trend poslovanja iz prethodnog perioda i u prvoj polovini 2018. godine ostvarila neto profit od 104,8 miliona evra. 

Izvor: NLB Banka

Sve banke članice grupe na tržištima jugoistočne Evrope, uključujući NLB Banku Beograd, ostvarile su profit i u profitu NLB Grupe pre oporezivanja učestvovale sa 41 odsto. NLB Banka Beograd je u prvih šest meseci ostvarila neto profit od 2,5 miliona evra.

„NLB Banka Beograd je u prvih šest meseci ove godine odobrila kredite u iznosu od preko 141 milion evra, što sa jedne strane govori o našoj spremnosti da pružimo podršku građanima i privredi Srbije, ali i o ojačanom poverenju naših klijenata. Nastavljamo da unapređujemo ponudu za sve segmente klijenata, kako bi im svaki kontakt sa bankom predstavljao pozitivno iskustvo i nastojimo da opravdamo to poverenje“ rekao je povodom objavljivanja polugodišnjih rezultata Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke Beograd, dodajući da je i u ovom periodu  NLB Banka najbolji rezultat postigla u poslovanju sa poljoprivrednim gazdinstvima.