NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

NLB Banka na 85. novosadskom Sajmu poljoprivrede

Četvrtak, 10.05.2018.

NLB Banka će se i ove godine predstaviti na 85. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji će u Novom Sadu od 15. do 21. maja okupiti 1.500  izlagača iz ukupno 30 zemalja. 

NLB Banka će ovom prilikom predstaviti pogodnosti koje je pripremila za poljoprivrednike, a njeni agro savetnici će tokom trajanja ove najveće smotre agrara u Jugoistočnoj Evropi biti na raspolaganju poljoprivrednicima za sve savete o finansiranju poljoprivrednih gazdinstava.

Banka će na Sajmu predstaviti i NLB Organic, konkurs  na kome nagrađuje projekte proizvođača organske hrane. Banka je povodom Sajma poljoprivrede produžila rok za dostavljanje projekata do 31. maja, a tri najbolje ocenjena projekta će biti nagrađena sa ukupno milion i po dinara.

„Samo prošle godine, u podršku poljoprivrednicima smo uložili 50 miliona evra, a naše tržišno učešće u agro segmentu je poraslo na više od 10 odsto. Pozitivni rezultati koje NLB Banka ostvaruje u radu sa poljoprivrednicima proističu iz specifičnog koncepta poslovanja banke sa ovim segmentom – NLB NA POLJU. Ovaj koncept podrazumeva rad sa klijentima direktno na gazdinstvima, čime srpski domaćini štede vreme i dobijaju pravu informaciju na pravom mestu, kao i ponudu proizvoda i usluga prilagođenu njihovom konkretnom poslovanju. Poverenje koje nam poljoprivrednici ukazuju, a koje se reflektuje na rast našeg agro portfolia potvrđuje da su poljoprivrednici prepoznali vrednost ovakve saradnje i NLB Banku kao svog pouzdanog partnera“ rekla je povodom nastupa NLB Banke na Sajmu poljoprivrede Biljana Petrović, direktorka za upravljanje prodajom agrobiznisu NLB Banke Beograd.