Sweet & Fit

Domaća i zdrava alternativa industijskim slatkišima

 

Sweet & Fit 2019 ima za cilj da pruži domaću i zdravu alternativu industijskim slatkišima. Kao odgovor gastronomskog traganja za sve one koje vole sebe i svoje telo, proizvodimo čokoladni namaze bez industrijski prerađenih sastojaka, bez belog šećera, trans masti, konzervanasa i aditiva.

Svaka čudesna tegla Sweet & Fit 2019 je sazdana od čistih, prirodnih namirnica sa autentičnim ukusima i magijskom slašću, koje samo proroda može da nam pokloni. Predlažemo dva različnitih ukusa namaza:
   


  •                Čokoleško 
  •                Čokoriki 

  

Čokoleško i Čokoroki su napravljeni od naših najlepših plodova lešnika i kikirikija, udruženih sa sirupom od urme, koji iz srca Persije daruje slast Orijenta.

Egzotični afrički završetak ove savršene gurmanske bajke uobličili smo istančanim, markantnim mirisom punomasnog kakaoa.

   

O NAMA

Firmu Sweet & Fit osnovala je Velislava Ruslanova Romanova-Tomich. Evo šta ona kaže o svojim proizvodima. 

Recepti za moje bajke u tegli  nastali su davne 2015 godine kad sam prihvatila izazov da živim bez belog šećera i iz korena promenila svoj stav prema hrani i zdravom životu uopšte. Rešena da se hranim samo prirodnom, pravom hranom susrela sam se sa velikim izazovom da u užurbanoj svakodnevici kupim poslasticu koja se uklapa u moje zahteve- da bude slatka i ukusna, ali bez belog šećera, palminog ulja, sojnog lecitina i konzervansa. Shvatila sam da je prehrambena industrija krenula u pogrešnom smeru i da je nemoguće da u prodavnicama pronađemo slatkiše bez štetnih sastojaka.

Sweet & fit 2019 je sazdan od moje želje da oko sebe vidim zdrave i nasmejane ljude koji mogu da biraju kvalitet koji zaslužuju. Ubeđena sam da su moji proizvodi veoma interesantni i posebni, zato što su pravi dokaz da prirodna i zdrava hrana može biti mnogoo ukusnija od velikih industrijsih brendova. Maštam da što više ljudi, a posebno dece, koji sada stvaraju prehrambene navike, znaju da ne moraju birati između svog zdravlja i svoje gurmanske potrebe. Hoću da im pokažem da nam priroda pruža šarenilo predivnih ukusa i zaboravljenih gastronomskih prostranstava.

 

KONTAKTI:

Telefon: 0652081371

Instagram:@Sweetnfitvojvodina

Facebook: https://www.facebook.com/sweetnfitvojvodina/Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit
Sweet & Fit