Iskoristite Mastercard® pogodnosti

Upoznajte aktuelne pogodnosti za korisnike  Mastercard kartica

JEDNOSTAVNO I SIGURNO DO NOVIH GOLOVA

 

Posebne pogodnosti su i dalje dostupne za sve Mastercard korisnike prilikom kupovine u SprotVision onlajn shop-u! U periodu od 16.10. do 31.10. za onlajn kupovinu u iznosu od 5000 RSD ostvarujete mogućnost da kupite fudbalsku loptu za 1rsd.

Više informacija na: https://www.sportvision.rs/magazin/aktuelnosti/686-jer-volimo-sport-jednostavno-i-sigurno-do-novih-golova


ZA NEPROCENJIVO LETO NA ADI

Beogradu. Beogradjanima. Neoprocenjivo. 

Iskoristite brojne pogodnosti kao Mastercard® korisnik i iskusite novu dimenziju zabave i rekreacije na beogradskom moru! Pogledajte sve benefite koji su vam dostupni na https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/ada-ciganlija.html i prepustite se uživanju na neprocenjiv način.

Akcija traje do 31.12.2019.


POČNI SA SAVRŠENIM IZNENAĐENJEM

Započni nešto neprocenjivo.

Plaćajte Mastercard Gold karticom na Dufry prodajnim mestima na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla i ostvarite pravo na vaučer. Za kupovinu preko 100 eur dobijate vaučer u vrednosti od 25 eur.

Saznajte više o podsticaju, prodajnim mestima gde stičete pravo na vaučer i o prodajnim mestima u kojima možete iskoristiti vaučer na mastercard.rs/premium.


ZAPOČNI DOLAZAK SA STILOM

 Započni nešto neprocenjivo.

Kao korisnik Mastercard kartice imate mogućnost rezervacije luksuznog vozila kod Naxis taksi udruženja, na pultu namenjenom samo usluživanju naših korisnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Dobijate vaučer u iznosu 300 dinara koji možete iskoristiti za narednu vožnju za plaćanje Mastercard Gold karticom. 

Period trajanja od 1.12.2018. do 30.11.2019.


ZAPOČNI PUT BOLJIH MOGUĆNOSTI

Započni nešto neprocenjivo.

Plaćajte svojom Gold Mastercard karticom prilikom kupovine bilo koje vrste derivata na EKO pumpama i ostvarite dodatne poene u statusu Premium člana EKO Smile Kluba.

Više informacija na mastercard.rs/premium.

Period trajanja 1.6.- 31.12.2019.


ZAPOČNI UŽIVANJE U DODATNOM VREMENU

 Započni nešto neprocenjivo.

Plaćajte parking Mastercard Gold karticom na parkingu P1 beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Posle uživajte u dodatnom satu besplatnog parkinga. 

Saznajte više na mastercard.rs/premium.

Period trajanja od 1.12.2018. do 31.11.2019.


ZAPOČNI UŽIVANJE U PRVENSTVU PROLAZA

 Započni nešto neprocenjivo.

Vaše uspomene tokom početka i kraja puta moraju biti dragocene koliko i samo putovanje zato kao korisnik Mastercard Gold kartice imate prvenstvo prolaza na pasoškoj kontroli i možete proći bez ikakvog zadržavanja.

Saznajte više na mastercard.rs/premium.

Period trajanja od 1.12.2018. - 15.11.2019.


Upoznajte prednosti NLB vrednosti

 NLB Mastercard

Saznajte više

Mobilno bankarstvo