Iskoristite Mastercard® pogodnosti

Upoznajte aktuelne pogodnosti za korisnike  Mastercard kartica

BUDITE PRVI NA PRAVOM MESTU

Iskoristite posebnu promociju za Mastercard Gold korisnike i zauzmite posebno mesto na sajtu KupujemProdajem. Uplatom KP Prepaid kredita na kupujemprodajem.com do 31.12.2020. ostvarujete pogodnost korišćenja promocije Zlatni Oglas, a više detalja možete pogledati na https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/premium-program/pozicija-zlata-vredna---kupujemprodajem.html


KRENITE U PRAVOM SMERU

Krenite u pravom smeru! U periodu od 01.11. do 02.12. svi Mastercard korisnici koji sačuvaju karticu u okviru Naxis taxi aplikacije, dobijaju poklon vaučer za vožnju u iznosu do 500 RSD. Aplikacija se može preuzeti sa App Store-a i Play Store-a, gde su dostupni detaljni uslovi korišćenja.

Saznajte vise na: https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/jedna-kartica-za-onlajn-kupovinu1/neprocenjivo-iskustvo-online-kupovine-uz-mastercard.html


NE VRTITE UVEK ISTU PLOČU

 

Placajte onlajn vašom Mastercard karticom na http://mascom.rs u iznosu preko 3000.00 rsd, registrujte vašu karticu i imate priliku da osvojite vredne poklone!

Saznajte više na https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/jedna-kartica-za-onlajn-kupovinu1/neprocenjivo-iskustvo-online-kupovine-uz-mastercard.html


FILMSKA PRIČA ZA DVOJE

Plaćajte onlajn Mastercard karticama na http://cinestar.rs za projekcije sredom i  uživajte u velikom meniju za dvoje u Cinestar bioskopima* u periodu od 1.11. do 31.12.2019.

Saznajte više na https://www.mastercard.rs/sr-rs/consumers/offers-promotions/jedna-kartica-za-onlajn-kupovinu1/neprocenjivo-iskustvo-online-kupovine-uz-mastercard.html

*Cinestar bioskopi u Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu


POČNI SA SAVRŠENIM IZNENAĐENJEM

Započni nešto neprocenjivo.

Plaćajte Mastercard Gold karticom na Dufry prodajnim mestima na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla i ostvarite pravo na vaučer. Za kupovinu preko 100 eur dobijate vaučer u vrednosti od 25 eur.

Saznajte više o podsticaju, prodajnim mestima gde stičete pravo na vaučer i o prodajnim mestima u kojima možete iskoristiti vaučer na mastercard.rs/premium.


ZAPOČNI PUT BOLJIH MOGUĆNOSTI

Započni nešto neprocenjivo.

Plaćajte svojom Gold Mastercard karticom prilikom kupovine bilo koje vrste derivata na EKO pumpama i ostvarite dodatne poene u statusu Premium člana EKO Smile Kluba.

Više informacija na mastercard.rs/premium.

Period trajanja 1.6.- 31.12.2019.


Upoznajte prednosti NLB vrednosti

 NLB Mastercard

Saznajte više

Mobilno bankarstvo