NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

NLB Organic 

 

VII NLB ORGANIC KONKURS

 

NLB Banka Beograd i ove godine organizuje konkurs za najbolje projekte iz oblasti proizvodnje i prerade organske hrane. Pošaljite i vi ideju za koju smatrate da će unaprediti vašu proizvodnju, a mi ćemo najbolje ideje nagraditi.

Imajući u vidu izjednačenost u kvalitetu projekata u prethodne dve godine, kao i sugestije učesnika, ove godine, odlučili smo da tri najbolja projekta nagradimo jednakim nagradama, u iznosu od po 500.000 dinara neto.

Pravo učešća imaju poljoprivredni proizvođači koji poseduju:

  • registrovano poljoprivredno gazdinstvo,
  • sertifikat, ili su  u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju. Učešće je omogućeno i proizvođačima koji imaju grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje

Projekte možete dostaviti najkasnije 7. juna 2018. godine:

1.         elektronskim putem na e-mail adresu organic@nlb.rs 

2.         poštom na adresu: NLB Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 165v, 11070 Novi Beograd, sa naznakom“Konkurs za najbolji projekat proizvodnje i prerade organske hrane”.

 

Projekat mora da sadrži sledeće elemente:

•           kratak opis projekta (naziv i osnovni cilj projekta)

•           detaljan opis aktivnosti na razvoju projekta, uz navođenje realnih potrebnih i dovoljnih uslova za realizaciju

•           troškove realizacije projekta

•           očekivani rezultati i vremenski okviri realizacije

•           podatke o registrovanom poljoprivrednom gazdinstvu

•           Za individualne proizvođače: dokaz o sertifikaciji (setrtifikat o organskoj proizvodnji) ili ugovor sa sertifikacionom kućom kao dokaz o započetom procesu sertifikacije

•           Za proizvođače kooperante: grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje

 

Za pripremu projekta nije potrebno da angažujete nekoga sa strane i plaćate stručnjake! Dovoljno je da preuzmete ovaj formular i u njemu uradite projekat!

Obrazac za pripremu projekta

Za sve dodatne konsultacije, pišite na: organic@nlb.rs  ili nas pozovite na broj telefona:  011 7 15 15 22

Rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije do 1. avgusta 2018. godine, a svi učesnici konkursa biće pisanim putem obavešteni o rezultatima.

NLB Organic konkurs održava se već sedmu godinu za redom i do sada je u konkursu učestvovalo gotovo 300 projekata.

Učestvujte i vi.

Možda baš vaša ideja osvoji jednu od vrednih nagrada. 
 

NLB Organic Konkurs za proizvodnju zdravih ideja

NLB Banka Beograd još od 2012. godine svake godine nagrađuje najbolje projekte iz oblasti organske proizvodnje i prerade hrane, sa ciljem da na taj način podrži ovaj vid poljoprivrede. Želimo da damo doprinos promociji organske poljoprivrede,  kao proizvodnje koja doprinosi zdravlju ljudi i očuvanju životne sredine. S tendecijom rasta svake godine, u 2017. godini je na konkursu učestvovalo 67 projekata registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koja se bave organskom proizvodnjom, čime je ukupan broj projekata podnetih tooko šest ciklusa konkursa dostigao gotovo tri stotine.

Pored uobičajene tri nagrade, dodeljeno je i jedno specijalno priznanje. Više o nagrađenima na Šestom NLB Organic konkursu pročitajte ovde:

Nagrađeni učesnici VI NLB Organic konkursa

Pogledajte video priloge o finalistima VI NLB Organic konkursu:

Uži izbor na NLB Organic konkursu 2017

NLB Banka Beograd nastavlja da pruža podršku daljem razvoju tog vida poljoprivredne proizvodnje istrajavajući u finansiranju organske proizvodnje isto onoliko koliko se sertifikovani proizvođači trude da istraju u svojim namera da građanima ponude zdrave proizvode najboljeg kvaliteta.

Saznajte više: 

Nagrađeni učesnici V NLB Organic konkursa

Uži izbor na NLB Organic konkursu 2016.

Nagrađeni učesnici IV NLB Organic konkursa

Nagrađeni učesnici III NLB Organic konkursa

Nagrađeni učesnici II NLB Organic konkursa

Nagrađeni učesnici I NLB Organic konkursa


Online krediti za poljoprivrednike

Znamo da nemate previše vremena i da vaš posao ne može da čeka. Zato smo vam omogućili da se za kredit prijavite putem interneta.