NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

Buđenje proleća

 
Društveno odgovornim projektom Buđenje proleća NLB Banka Beograd je nastavlila rad na unapređenju i podršci  životu građana Srbije trećeg doba. Banka je u Novom Sadu, Kragujevcu, Bačkoj Palanci i u Beogradu  novčanom donacijom i aktivnim uključivanjem zaposlenih kao volontera podigla nivo kvaliteta boravka preko 22.000 penzionera koji svakodnevno koriste prostorije svojih matičnih udruženja penzionera. 
 
U okviru akcije Buđenje proleća, zaposleni u ekspoziturama NLB Banke učestvovali su u uređenju objekata, krečenju i sanaciji oštećenja prostorija udruženja penzionera. Projekat je trajao u periodu od aprila do juna i uključivao je i druženje zaposlenih sa penzionerima.
U svom opredeljenju da bude aktivan učesnik života zajednice, NLB Banka je podržala pripadnike trećeg doba kroz različite projekte ali i usluge i proizvode koji su im prilagođeni. Cilj svih aktivnosti NLB Banke je da doprinese višem kvalitetu života i standardu pripadnika trećeg doba.
 
U okviru projekta, tokom 2015. renovirane su prostorije Udruženja penzionera u Novom Beogradu u Ulici Tošin bunar, novosadskog udruženja u Poštanskoj ulici, Udruženja penzionera u Ulici Kneza Miloša u Kragujevcu i Opštinske organizacije invalida rada u Bačkoj Palanci.