NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

AkreditiviAkreditiv je instrument plaćanja i obezbeđenja plaćanja, koji se veoma često koristi u spoljnoj trgovini. Pruža zaštitu, kako kupcu tako i prodavcu robe, te je veoma učestao način plaćanja kada se radi o nepoznatim ugovaračima.

Naplata / plaćanje robe uslovljeno je podnošenjem dokumenata predviđenih akreditivom, a u slučaju da klijent ne obezbedi pokriće, banka kupca je dužna da to izvrši umesto njega.
Za realizaciju akreditivnog poslovanja, banka koristi swift tehnologiju i primenjuje međunarodna pravila poslovanja.
 
NOSTRO - uvozni akreditivi
 
NLB Banka otvara na zahtev klijenata sve vrste nostro ili akreditiva za uvoz robe iz inostranstva. Otvaranje akreditiva banka vrši na osnovu:
 
  • pismenog zahteva
  • "Naloga za otvaranje akreditiva" u kojem su sadržani svi bitni elementi akreditiva
  • Preuzmite dokument
  • Dokumenta na osnovu kog se vrši plaćanje (profaktura, faktura, ugovor)
Ukoliko za otvaranje akreditiva nije obezbeđeno pokriće, klijent je dužan da obezbedi i svu dokumentaciju i instrumente obezbeđenja predviđene standardnom procedurom za odobrenje jemstva.
 
Stručno osoblje banke stoji na raspolaganju klijentima za sve vrste konsultacija od zaključenja ugovora do izrade nacrta akreditiva, kako bi mogući rizici, kao i troškovi bili svedeni na minimum.
 
LORO - izvozni akreditivi
 

Putem korespondentske mreže NLB Banke možete primiti sve vrste loro ili akreditva za obezbeđenja naplate izvezene robe. Takođe, banka svojim klijentima pruža i neophodne konsultacije, od zaključenja ugovora do pripreme dokumenata za naplatu po akreditivu, sve u cilju povećanja brzine i sigurnosti naplate. Skrita vsebina

Zakažite sastanak

Zainteresovani ste za neki od proizvoda ili usluga ili samo želite da se posavetujete? Pišite nam, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

* Obavezna polja.

Ime: *
Podatak je obavezan.
Prezime: *
Podatak je obavezan.
Ekspozitura: *
Podatak je obavezan.
E-mail *
Podatak je obavezan.
Telefon: *

Podatak je obavezan.
Usluge koje me zanimaju: *
Podatak je obavezan.
Komentar: *
Napišite najviše 1500 karaktera.
Podatak je obavezan.
Privatnost podataka *
Saglasan/a sam sa navodima vezanim za privatnost podataka *
Podatak je obavezan.

Hvala na interesovanju.
U najkraćem mogućem roku će Vas kontaktirati predstavnik banke.

Poštovani korisnici,

Lični podaci koje ste dostavili prilikom posete ovom web sajtu su tajni, osim ukoliko dobrovoljno ne želite da ih otkrijete. Obaveza Banke je da drugim licima ne dostavlja vaše podatke. Podaci koji ste nam dostavili (ime, prezime, telefonski broj, e-mail adresu) se isključivo koriste u svrhu kontakatiranja korisnika ovog web sajta i ovi podaci se neće na bilo koji način ustupati trećim licima. NLB Banka preduzima sve neophodne mere zaštite podataka o ličnosti klijenata NLB Banke ad Beograd. Pokušaji narušavanja privatnosti ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni. Protiv svih prekršioca biće pokrenut postupak u skladu sa zakonskim propisima.

Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.