NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

Visa Electron Agro


Visa Electron Agro kartica je debitna platna kartica sa domaćim i međunarodnim važenjem. Kao sve debitne kartice, vezana je za tekući, odnosno devizni račun u NLB Banci. Namenjena je svim vlasnicima tekućih računa za poljoprivrednike u NLB Banci.
 

Kako se koristi ova kartica i koje su pogodnosti?

Sa ovom karticom moguće je obavljati novčane transakcije na elektronski opremljenim prodajnim mestima, kao i na šalterima i bankomatima NLB Banke i svih ostalih banaka uključenih u program Visa. 
 
  • Visa Electron Agro kartica dobija se nakon otvaranja tekućeg računa u NLB Banci
  • Uz Vašu osnovnu Visa Electron Agro karticu, koja je ujedno i identifikaciona kartica po tekućem računu  se izdaju do dve besplatne Visa Electron Agro kartice za sva lica koja ovlastite po dinarskom tekućem računu
  • Visa electron Agro kartica može se koristiti u inostranstvu, pri čemu će  se transakcija prioritetno zaduživati na teret deviznog računa ukoliko je isti otvoren i ako na njemu ima raspoloživih sredstava, a u suprotnom će se zadužiti na teret dinarskog tekućeg računa uz automatsku konverziju po prodajnom kursu banke
Prijava gubitka/krađe platne kartice/ NLB Welcome (Prva bankarska pomoć za klijente NLB Grupe) / Govorni automat (provera stanja)
 
Tel: +381 (0) 11 715 15 22 (pozivi iz fiksne mreže, inostranstva ili sa mobilnog telefona)
 


Skrita vsebina

Zakažite sastanak

Zainteresovani ste za neki od proizvoda ili usluga ili samo želite da se posavetujete? Pišite nam, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

* Obavezna polja.

Ime: *
Podatak je obavezan.
Prezime: *
Podatak je obavezan.
Ekspozitura: *
Podatak je obavezan.
E-mail *
Podatak je obavezan.
Telefon: *

Podatak je obavezan.
Usluge koje me zanimaju: *
Podatak je obavezan.
Komentar: *
Napišite najviše 1500 karaktera.
Podatak je obavezan.

Hvala na interesovanju.
U najkraćem mogućem roku će Vas kontaktirati predstavnik banke.