NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

Visa Electron
Start CardVisa Electron Start Card je debitna platna kartica namenjena mladima od 15-26 godina  sa domaćim i međunarodnim važenjem.
 
Kao sve debitne kartice, vezana je za dinarski tekući račun, odnosno devizni račun.
 

Kako se koristi Visa Electron Start Card i koje su pogodnosti?

Sa ovom karticom moguće je obavljati novčane transakcije na elektronski opremljenim prodajnim mestima obeleženim znakom Visa Electron, kao i na šalterima i bankomatima NLB Banke i svih ostalih banaka uključenih u Visa program.
 
  • Visa Electron Start kartica dobija se besplatno nakon otvaranja tekućeg računa u NLB Banci 
  • Visa Start  kartica se dodeljuje samo jednom korisniku. Svaki drugi potencijalni korisnik iz ciljne starosne grupe koji želi ovu karticu, može da otvori svoj račun i dobije Visa Electron Start karticu 
  • Visa Electron Start  kartica može se koristiti u inostranstvu, pri čemu će  se transakcija prioritetno zaduživati na teret deviznog računa ukoliko ga imate i ako na njemu ima raspoloživih sredstava, a u suprotnom će se zadužiti na teret dinarskog tekućeg računa uz automatsku konverziju po prodajnom kursu banke
  • Na račun po Visa Electron Start kartici novac se može uplaćivati uplatom gotovine, različitim vrstama naloga za prenos, interno u NLB Banci ili eksterno, kao i uplatom iz inostranstva
 
Prijava gubitka/krađe platne kartice/ NLB Welcome (Prva bankarska pomoć za klijente NLB Grupe) / Govorni automat (provera stanja)
 
Tel: +381 (0) 11 715 15 22 (pozivi iz fiksne mreže, inostranstva ili sa mobilnog telefona)
 


Kako do kartice?

Otvorite račun u NLB Banci, dinarski ili devizni ako želite da aplicirate za neku od kartica. Ako ste mlađi od 18 godina, potrebno je da sa Vama prilikom otvaranja tekućeg računa za mlade dođe i roditelj, odnosno staratelj.


Gde možete da dobijete karticu?

Kartica Vam se dostavlja preko najbliže ekspoziture

Lista ekspozitura

Zakažite sastanak

Sastanak možete da zakažete i online

Zakažite sastanak

Skrita vsebina

Zakažite sastanak

Zainteresovani ste za neki od proizvoda ili usluga ili samo želite da se posavetujete? Pišite nam, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

* Obavezna polja.

Ime: *
Podatak je obavezan.
Prezime: *
Podatak je obavezan.
Ekspozitura: *
Podatak je obavezan.
E-mail *
Podatak je obavezan.
Telefon: *

Podatak je obavezan.
Usluge koje me zanimaju: *
Podatak je obavezan.
Komentar: *
Napišite najviše 1500 karaktera.
Podatak je obavezan.
Privatnost podataka *
Saglasan/a sam sa navodima vezanim za privatnost podataka *
Podatak je obavezan.

Hvala na interesovanju.
U najkraćem mogućem roku će Vas kontaktirati predstavnik banke.

Poštovani korisnici,

Lični podaci koje ste dostavili prilikom posete ovom web sajtu su tajni, osim ukoliko dobrovoljno ne želite da ih otkrijete. Obaveza Banke je da drugim licima ne dostavlja vaše podatke. Podaci koji ste nam dostavili (ime, prezime, telefonski broj, e-mail adresu) se isključivo koriste u svrhu kontakatiranja korisnika ovog web sajta i ovi podaci se neće na bilo koji način ustupati trećim licima. NLB Banka preduzima sve neophodne mere zaštite podataka o ličnosti klijenata NLB Banke ad Beograd. Pokušaji narušavanja privatnosti ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni. Protiv svih prekršioca biće pokrenut postupak u skladu sa zakonskim propisima.

Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.