NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

Visa ElectronVisa Electron kartica je debitna platna kartica sa domaćim i međunarodnim važenjem.
 
Kao sve debitne kartice, vezana je za tekući dinarski račun, odnosno devizni račun u banci. Namenjena je svim vlasnicima tekućih računa u NLB Banci, zaposlenima koji zaradu primaju preko računa u banci i penzionerima sa prilivom penzije u okviru postojećih paketa, a moguće je za proizvod aplicirati i nezavisno od toga da li koristite neki od paketa NLB Banke.
 

Kako se koristi ova kartica i koje su pogodnosti?

Visa Electron može da se koristi za  novčane transakcije na elektronski opremljenim prodajnim mestima, kao i na šalterima i bankomatima NLB Banke i svih ostalih banaka uključenih u Visa program. 

 
  • Visa Electron kartica izdaje se na rok od 36 meseci
  • Dobija se nakon otvaranja tekućeg računa u NLB Banci
  • Uz Vašu osnovnu Visa Electron karticu, koja je ujedno i identifikaciona kartica po tekućem računu  se izdaju do dve besplatne Visa Electron kartice za sva lica koja ovlastite po dinarskom tekućem računu
  • Visa Electron kartica može se koristiti u inostranstvu, pri čemu će  se transakcija prioritetno zaduživati na teret deviznog računa ukoliko ga imate i ako na njemu ima raspoloživih sredstava, a ako to nije slučaj, transakcija će se zadužiti na teret dinarskog tekućeg računa uz automatsku konverziju po prodajnom kursu banke
 
Prijava gubitka/krađe platne kartice/ NLB Welcome (Prva bankarska pomoć za klijente NLB Grupe) / Govorni automat (provera stanja)
 
Tel: +381 (0) 11 715 15 22 (pozivi iz fiksne mreže, inostranstva ili sa mobilnog telefona)


Kako do kartice?

Otvorite račun u NLB Banci, dinarski ili devizni ako želite da aplicirate za neku od kartica. Ako ste mlađi od 18 godina, potrebno je da sa Vama prilikom otvaranja tekućeg računa za mlade dođe i roditelj, odnosno staratelj.


Gde možete da dobijete karticu?

Kartica Vam se dostavlja preko najbliže ekspoziture

Lista ekspozitura

Zakažite sastanak

Sastanak možete da zakažete i online

Zakažite sastanak

Skrita vsebina

Zakažite sastanak

Zainteresovani ste za neki od proizvoda ili usluga ili samo želite da se posavetujete? Pišite nam, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

* Obavezna polja.

Ime: *
Podatak je obavezan.
Prezime: *
Podatak je obavezan.
Ekspozitura: *
Podatak je obavezan.
E-mail *
Podatak je obavezan.
Telefon: *

Podatak je obavezan.
Usluge koje me zanimaju: *
Podatak je obavezan.
Komentar: *
Napišite najviše 1500 karaktera.
Podatak je obavezan.
Privatnost podataka *
Saglasan/a sam sa navodima vezanim za privatnost podataka *
Podatak je obavezan.

Hvala na interesovanju.
U najkraćem mogućem roku će Vas kontaktirati predstavnik banke.

Poštovani korisnici,

Lični podaci koje ste dostavili prilikom posete ovom web sajtu su tajni, osim ukoliko dobrovoljno ne želite da ih otkrijete. Obaveza Banke je da drugim licima ne dostavlja vaše podatke. Podaci koji ste nam dostavili (ime, prezime, telefonski broj, e-mail adresu) se isključivo koriste u svrhu kontakatiranja korisnika ovog web sajta i ovi podaci se neće na bilo koji način ustupati trećim licima. NLB Banka preduzima sve neophodne mere zaštite podataka o ličnosti klijenata NLB Banke ad Beograd. Pokušaji narušavanja privatnosti ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni. Protiv svih prekršioca biće pokrenut postupak u skladu sa zakonskim propisima.

Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.