Karijera u NLB BanciZašto NLB Banka

Mi smo tim iskusnih, posevećenih profesionalaca koji poseduju raznovrsno i bogato bankarsko iskustvo i znanje i dele zajedničku viziju. Težimo zadovoljstvu svojh klijenata i verujemo da smo dobri onoliko koliko nam klijenti veruju.

Verujemo da je uspeh NLB Banke moguć samo kao rezultat svih naših pojedinačnih uspeha. Zato svakoga dana ulažemo svoj maksimum u sve što radimo.

Pročitajte više

Pošaljite CV

Našu snagu čine zaposleni sa raznolikim idejama i proaktivnim pristupom postizanju istog, zajedničkog cilja.

Ukoliko Vas inspiriše rad sa timom profesionalaca u dinamičnom okruženju i verujete da je doprinos svakog zaposlenog jedini put ka uspehu tima u celini, NLB tim Vam želi dobrodošlicu!

Pročitajte više

Odgovornost prema zaposlenima

NLB Banka svojim zaposlenima omogućava rad u dinamičnom, kreativnom okruženju, uz mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja dok je edukaciji zaposlenih tokom 2015. godine posvećeno mnogo pažnje i vremena, a posebno internim obukama.

Pročitajte više


Skrita vsebina

Zakažite sastanak

Zainteresovani ste za neki od proizvoda ili usluga ili samo želite da se posavetujete? Pišite nam, a mi ćemo Vam se javiti u najkraćem roku.

* Obavezna polja.

Ime: *
Podatak je obavezan.
Prezime: *
Podatak je obavezan.
Ekspozitura: *
Podatak je obavezan.
E-mail *
Podatak je obavezan.
Telefon: *

Podatak je obavezan.
Usluge koje me zanimaju: *
Podatak je obavezan.
Komentar: *
Napišite najviše 1500 karaktera.
Podatak je obavezan.
Privatnost podataka *
Saglasan/a sam sa navodima vezanim za privatnost podataka *
Podatak je obavezan.

Hvala na interesovanju.
U najkraćem mogućem roku će Vas kontaktirati predstavnik banke.

Poštovani korisnici,

Lični podaci koje ste dostavili prilikom posete ovom web sajtu su tajni, osim ukoliko dobrovoljno ne želite da ih otkrijete. Obaveza Banke je da drugim licima ne dostavlja vaše podatke. Podaci koji ste nam dostavili (ime, prezime, telefonski broj, e-mail adresu) se isključivo koriste u svrhu kontakatiranja korisnika ovog web sajta i ovi podaci se neće na bilo koji način ustupati trećim licima. NLB Banka preduzima sve neophodne mere zaštite podataka o ličnosti klijenata NLB Banke ad Beograd. Pokušaji narušavanja privatnosti ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni. Protiv svih prekršioca biće pokrenut postupak u skladu sa zakonskim propisima.

Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.