NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

NLB GrupaNLB je najveća slovenačka međunarodna finansijska grupacija

 
NLB Grupa, sa svojih 45 članica na 12 tržišta, predstavlja stabilnog partnera koja omogućava korišćenje brojnih finansijskih proizvoda i usluga za svaku vrstu poslovanja. Ponosni smo što možemo da podržimo svoje klijente u različitim okolnostima; u prilici smo da ponudimo različite finansijske pakete i da pratimo svoje klijente na različitim tržištima, a naš najvažniji cilj je da to radimo negujući partnerski odnos sa korisnicima svojih usluga. Partnerski odnos, zasnovan na poverenju, kvalitetnoj usluzi, snažnom poslovnom rastu, mudrim odlukama koje smanjuju troškove i rizike poslovanja.  
 
Mi smo finansijska institucija koja tradicionalno teži da svoje klijente uvek postavi na prvo mesto. Zato svoje aktivnosti usmeravamo, pre svega, na zadovoljstvo svojih klijenata. 
 

Više informacija o NLB Grupi na: 

 

Naše vrednosti

Vrednosti su ciljevi i ideali koje NLB Banka teži da ostvari u svom poslovanju i ujedno su smernice koje nas vode u našim svakodnevnim poslovima.

Karijera u NLB Banci

Mi smo tim iskusnih, posvećenih profesionalaca koji poseduju raznovrsno i bogato bankarsko iskustvo i znanje i dele zajedničku viziju.