NLB Zlatni račun   

        
PROIZVODI I USLUGE NLB Zlatni račun
Naknada za mesečno održavanje 480 dinara*

Mastercard Gold debitna kartica (na zahtev klijenta)

DA
Dozvoljeno prekoračenje DA
Mesečni izvod DA
Trajni nalog DA
Devizni račun DA
NLB smsKlik (SMS obaveštenje o prilivu) DA
NLB eKlik (elektronsko bankarstvo) DA
NLB mKlik (mobilno bankarstvo) DA
DinaCard debitna kartica DA

          

* SPECIJALNA PONUDA! Iskoristite pravu priliku i opredelite se za NLB Dobar račun i sve do 30. septembra 2021. godine nećete plaćati naknadu za mesečno održavanje računa. 

 

DinaCard debitna kartica

DinaCard debitna kartica je nacionalna platna kartica Republike Srbije koja se koristi za plaćanje roba i usluga kao i za podizanje gotovog novca na bankomatima. Kartica se izdaje uz tekući račun u NLB Banci.  

Debit Mastercard

Debit zlatna Mastercard kartica je nova beskontaktna debitna platna kartica u ponudi banke. Kartica omogućava podizanje gotovine i plaćanje na prodajnim mestima obeleženim znakom Mastercard u zemlji i inostranstvu, kao i kupovine putem interneta.

Dozvoljeno prekoračenje

Dozvoljeno prekoračenje je najlakši način da dođete do kredita. Odobrava se nakon uplate prve plate u visini mesečnih primanja.

Mesečni izvod

Prilikom otvaranja računa, klijent se na Ugovoru o otvaranju tekućeg računa opredeljuje za jedan od načina dobijanja izvoda po računu:

  • na šalterima Banke (bez naplate naknade)
  • slanjem na kućnu adresu (naplata ptt usluge)
  • putem elektronske pošte (bez naplate naknade)

Trajni nalog

Banka može uz Vašu saglasnost da vrši plaćanje redovnih računa domaćinstva direktno sa Vašeg tekućeg računa (struja, voda, telefon i sl.), bez Vašeg dolaska u banku.

Devizni račun

Namenjen je svima koji koriste i strane valute.

NLB smsKlik (SMS obaveštenje o prilivu)

Slanje SMS poruke sa obaveštenjem o prilivu kao i o stanju na Vašem računu nakon proknjiženog priliva.

NLB eKlik (elektronsko bankarstvo)

Pristup banci putem interneta - uvid u stanje i promet, dinarski transferi u okviru sopstvenih računa, devizni transferi u okviru sopstvenih deviznih računa, menjački poslovi u okviru svojih računa, plaćanje računa domaćinstva na unapred predefinisane račune (struja, voda, komunalije i sl.), dinarska plaćanja sa slobodnim unosom na bilo koji dinarski transakcioni račun u sopstvenoj ili drugoj banci uz povećanu bezbednost, tj. verifikaciju jednokratnim SMS TAN kodom.

NLB mKlik

NLB mKlik aplikacija vam omogućava: uvid u stanja na računima (tekući račun, štedni račun, kartice), pregled prometa na računima i karticama, plaćanje računa bez ograničenja uz minimalnu proviziju, plaćanje obaveza u banci, menjačnicu - kupovinu i prodaju deviza.

Visa Gold

Visa Gold kartica NLB banke je revolving kreditna platna kartica sa međunarodnim važenjem. Ova kartica Vam omogućava plaćanje roba i usluga na prodajnim mestima, u zemlji i inostranstvu, koja su opremljena POS terminalima ili mehaničkim imprinterima, plaćanje roba i usluga putem interneta, kataloške i telefonske prodaje i sl, kao i podizanje lokalne valute na Visa bankomatima, u zemlji i inostranstvu i na šalterima banaka.

    

NLB Pay Digitalni novčanik              IPS QR kod

           

                         

 

 
 
Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji
 


Otvorite račun

Šta Vam je potrebno:

  • Važeća lična karta
  • Zahtev za otvaranje tekućeg računa


Šta dobijate izborom paket računa?

Pored tekućeg računa, u okviru paketa dobijate različite proizvode i usluge po ukupnoj ceni koja je značajno niža od cena pojedinačnih proizvoda i usluga koje paket uključuje. Na taj način, svakog meseca ostvarujete uštede.

Zakažite sastanak

Vrata svih naših ekspozitura su otvorena za vas. Sastanak možete zakazati i online.

Zakažite sastanak

Dobrodošli u NLB Banku

info@nlb.rs

Imate pitanje? Pišite nam.

Chat

Potrebna vam je pomoć? Obratite se NLB online bankaru.

Zakažite sastanak

Dogovorite termin sa našim savetnikom.

Skrita vsebina