Prikupljanje prijava na konkurs je završeno

Rok za podnošenje prijava za konkurs Okvir podrške je istekao 11.6. 2021. u ponoć. Izabrani kandidati koji će biti nagrađeni ali i kandidati koji ove godine nisu izabrani će biti obavešteni o rezultatima izbora putem e-maila najkasnije do 20.06.2021. godine.

Pravila i uslovi za dodelu podrške u oglašavanju preduzetnicima, mikro i malim preduzećima u projektuNaš dom je ovde.

Sa vama i uz vas.

        
I ove godine NLB Banka uz dodatnu podršku Komercijalne banke, nove članice NLB Grupe, nastavlja inicijativu NLB Gripe #OkvirPodrške kako bi pružila podršku i pomoć maloj privredi koja oseća posledice epidemije koronavirusa. NLB grupa je u toku 2020. godine pokrenula društveno odgovornu akciju, u kojoj je kroz ustupanje oglasnog prostora pružena prilika malim privrednicima da podignu vidljivost svoga poslovanja i da dođu do što većeg broja korisnika i kupaca širom Srbije.
 
U okviru konkursa #OkvirPodrške 2020, NLB Banka Beograd izabrala je 30 projekata koje je zajedno sa medijskim partnerima podržala tako što je obezbedila prostor za njihovu reklamu.  
 
Ove godine, zajedničkim snagama uz podršku medijskih partnera smo obezbedili još snažniju podršku kroz medijski prostor koji ćemo ustupiti malom biznisu.
 

Zašto je #Okvir Podrške prava prilika za razvoj vašeg malog biznisa?                  

 

  • Dobijate mogućnost da vašu priču čuju ljudi u celoj Srbiji 
  • Možete da dobijete oglasni prostor na najznačanijim digitalnim portalima, Google-u kao i na bilbordima.
  • Otvarate mogućnost da za vaše proizvode i usluge čuju potencijalni kupci i korisnici iz cele zemlje 

Iskustva učesnika iz prošle sezone

 

Mala privreda je pokretačka snaga ekonomskog razvoja i kao takva je snažno integrisana u zajednicu u kojoj posluje. Želimo malim privrednicima da pomognemo u otklanjanju posledica krize izazvane epidemijom koronavirusa i zato ćemo podržati odabrane preduzetnike, mikro i mala preduzeća i gazdinstva. 

   

Značaj za ekonomiju

 

U NLB grupi razumemo da bez zdrave male privrede nema ni zdrave ekonomije. Svako od nas može da podrži male prvrednike – kupujući od lokalnog preduzetnika, preduzeća ili gazdinstva, obezbeđujemo sredstva za njihovo poslovanje i prihode njihovih zaposlenih, a sva ta sredstva ostaju u našem okruženju. Želimo malim privrednicima da pomognemo u otklanjanju posledica krize izazvane epidemijom koronavirusa i zato ćemo podržati odabrane preduzetnike, mikro i mala preduzeća i gazdinstva. Jer zajedno smo jači.

   


Najčešće postavljena pitanja


Ko ima pravo da učestvuje na konkursu #OkvirPodrške?

Kojom delatnošću treba da se bavim da bih mogao da učestvujem na konkursu?

Vlasnik sam srednjeg preduzeća sa 60 zaposlenih koja se bavi turizmom - mogu li se prijaviti na konkurs?

Moj poslovni račun je u drugoj banci. Mogu li da se prijavim na konkurs?

Na koji način će me banka podržati ukoliko budem odabran/a na konkursu? 
 
 

Pratite nas                 

Sve informacije na temu projekta #OkvirPodrške biće dostupne na našoj internet prezentaciji, kao i na nalozima NLB Banke na društvenim medijima 


 Partneri Projekta


Imate dodatna pitanja? 

Za sva dodatna pitanja i informacije, kandidati se mogu obratiti Kontakt centru NLB Banke na br. telefona: 011 7 15 15 22 , e-mailom na adresu: info@nlb.rs , putem chat opcije na internet prezentaciji ili porukom na nalozima NLB Banke na društvenim medijima

 
 Dobrodošli u NLB Banku

info@nlb.rs

Imate pitanje? Pišite nam.

Chat

Potrebna vam je pomoć? Obratite se NLB online bankaru.

Zakažite sastanak

Dogovorite termin sa našim savetnikom.

Skrita vsebina