Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

OkvirPodrške – 20 miliona dinara za 50 malih biznisa iz Srbije

• Rekordne 244 prijave i 50 malih biznisa kojima je ustupljen reklamni prostor vredan više od dvadeset miliona dinara, rezultat je ovogodišnjeg #OkviraPodrške, konkursa NLB Banke i Komercijalne banke, članica NLB Grupe.
• OkvirPodrške je projekat koji se realizuje u svim zemljama u kojima NLB Grupa posluje, sa ciljem da se, pružanjem profesionalne marketinške podrške za izradu kampanja i ustupanjem reklamnog prostora, lokalnim biznisima pomogne da dođu do novih kupaca i korisnika, i tako što efikasnije prevaziđu negativne posledice koronavirusa na poslovanje.

Velika podrška za mali biznis

        
U ovogodišnjem #OkviruPodrške obezbeđena je profesionalna marketinška podrška u izradi promotivnih kampanja za ukupno 50 malih biznisa. Kampanja će do 20. avgusta biti realizovana na najgledanijim televizijama i  najposećenijim informativnim kanalima medijskih partnera koji su podržali projekat – Radio televizije Srbije, Blica, Telegrafa, B92, Nove ekonomije, Domaćinske kuće i Agrobiznisa. Pored toga, NLB Banka i Komercijalna banka će ovim biznisima ustupiti i bilborde na najatraktivnijim lokacijama širom Srbije i obezbediti im oglašavanje na internet pretraživačima, ali i društvenim mrežama.
 

Upoznajte male biznise za čiju priču će čuti svi u Srbiji                 

 

Pozivamo vas  da i svojim primerom unapredite poslovanje male privrede kroz kupovinu proizvoda i korišćenje usluga koje pružaju lokalni mali biznisi.

Saznajte više


Iskustva učesnika iz prošle sezone

 

Mala privreda je pokretačka snaga ekonomskog razvoja i kao takva je snažno integrisana u zajednicu u kojoj posluje. Želimo malim privrednicima da pomognemo u otklanjanju posledica krize izazvane epidemijom koronavirusa i zato ćemo podržati odabrane preduzetnike, mikro i mala preduzeća i gazdinstva. 

   


 Partneri Projekta


 
 Dobrodošli u NLB Banku

info@nlb.rs

Imate pitanje? Pišite nam.

Chat

Potrebna vam je pomoć? Obratite se NLB online bankaru.

Zakažite sastanak

Dogovorite termin sa našim savetnikom.

Skrita vsebina