Zašto je dobro da koristim elektronsko bankarstvo

Mnogi među nama vole da svoje finansijske poslove završe na tradicionalan način. Da dođu u banku, porazgovaraju sa svojim bankarom, posebno kada znaju da ih njihov bankar poznaje i da će im posvetiti pažnju. 


Ipak, tempo života je sve brži i imamo sve manje vremena, pa se pojavilo elektronsko bankarstvo kao rešenje za uštedu u vremenu.

 

Elektronsko bankarstvo svakako predstavlja najbolje rešenje za sve nas koji želimo da uštedimo pre svega vreme, ali i novac. Omogućava nam da upravljamo svojim finansijama, a da pri tome „zaobiđemo šalter“. Mnogo stvari zbog kojih je nekada bilo neophodno otići u banku, sada možemo da uradimo iz svoje fotelje, bez čekanja u redovima i gubljenja vremena. Putem telefona ili interneta, bilo uz korišćenje računara ili mobilnog telefona, banka je sada tamo gde smo mi, a u Srbiji je ovaj servis danas toliko unapređen da je moguće koristiti ga bezbedno i na krajnje jednostavan način.

 

Putem elektronskog i mobilnog bankarstva možemo da proveravamo i pratimo stanje na svom računu, menjamo valutu, platimo račune za električnu energiju, komunalije, vrtić, ekskurziju za dete ili bilo koju drugu namenu. Pored toga što ćemo izbeći „šaltersku nervozu“, možemo i da uštedimo značajan iznos na provizijama koje smo do sada plaćali.

 

Korišćenje elektronskog bankarstva je sigurno – za potpisivanje plaćanja u korist predefinisanih računa i za transfere između svojih računa, koristi se korisničko ime i lozinka, dok je za potpisivanje ostalih plaćanja predviđeno korišćenje jednokratnog TAN koda, šifre koju Vam banka dostavlja putem SMS poruke.

 

NLB Banka svojim klijentima nudi i obaveštenja putem SMS poruka. Možete da dobijete SMS poruku po realizovanom prilivu na račun ili prilikom korišćenja platne kartice.

Petak, 23.08.2019.

NLB eKlik

Organizujte upravljanje ličnim finansijama, tako da se njima bavite kada Vama odgovara, nezavisno od radnog vremena poslovnica banke

NLB mKlik

Korišćenje digitalne tehnologije omogućava Vam da svoju banku nosite svuda sa sobom, u svom džepu!