Želim kredit za kupovinu nekretnine

Kada odlučite da se zadužite za kupovinu nekretnine, to je odluka sa kojom ćete morati dugo da živite, pa je potrebno da se dobro informišete pre nego što “presečete”. Za razliku od ostalih kredita, stambeni nije zajam namenjen potrošnji, već predstavlja investiranje u Vašu i budućnost Vaše porodice. 


U banku koja Vam odobrava stambeni kredit treba da prenesete primanja, pa je važno da se odlučite za onu koja može da Vam ponudi kompletna rešenja za sve Vaše finansijske potrebe, bilo da se radi o elektronskom bankarstvu, štednim proizvodima, karticama. Važno je da to bude banka čija poslovna politika je usmerena na dobrobit klijenata, čiji zaposleni su posvećeni svojim klijentima i koji se trude da Vas što bolje upoznaju, kako bi znali koji je pravi odgovor baš za Vas.
 
Izuzetno je važno da se dobro upoznate sa svim troškovima koji prate odobrenje stambenog kredita .Ti troškovi mogu biti značajni i odnose se ne samo na troškove administriranja kredita u banci, troškove osiguranja već i na ukupne troškove koji su vezani za promet nepokretnosti. Zato savetujemo da, pre izbora nekretnine, posetite poslovnicu banke gde ćete dobiti jasnu informaciju o svim troškovima, kao i o iznosu kredita na koji možete da računate.
 
Rok otplate odaberite u skladu sa svojim kućnim budžetom – definišite ga tako da Vaše mesečne rate ne ugroze Vaš način života.
 
Najzad, s obzirom na značaj rešavanja stambenog pitanja i činjenicu da je stambeni kredit zajam na duži rok, obavezno se posavetujte sa svojim savetnikom u banci.

Četvrtak, 05.05.2016.

NLB Krediti za adaptaciju i rekonstukciju

NLB Krediti za adaptaciju i rekonstukciju sa valutnom klauzulom, indeksiran u EUR, sa osiguranjem kod NKOSK

NLB Stambeni krediti

Vreme je da nađemo pravo mesto za nas