Koje kreditne proizvode mogu da koristim?

Kada govorimo o kreditnim proizvodima, uglavnom svi pomisle na kredite. I zaista, ukoliko se zadužujemo za neku konkretnu stvar u konkretnom trenutku, krediti jesu najbolji izbor. Stambeni za kupovinu nekretnine, auto kredit za kupovinu automobila, neki od gotovinskih ili namenskih kredita, u iznosu i pod uslovima koje određuju naše mogućnosti i potrebe. 


Važno je rok otplate prilagoditi roku trajanja robe ili usluge koju kupujemo ili plaćamo, pa ćemo letovanje platiti kreditom na godinu dana, kako bismo i sledeće godine mogli da planiramo letovanje, dok ćemo rok otplate kredita koji ćemo koristiti za plaćanje veš mašine prilagoditi njenom roku trajanja.

 

Ukoliko tačno definisanog razloga za zaduživanje nema, već želimo da u svakom trenutku imamo određeni iznos na raspolaganju, najbolje rešenje je dozvoljeno prekoračenje po računu, popularni dozvoljeni minus, ili kreditna kartica.

 

Kamatna stopa kod dozvoljenog minusa se plaća samo za period korišćenja sredstava i samo za potrošeni iznos, a ne na kompletan odobreni limit, pri čemu Vam ovaj proizvod obezbeđuje fleksibilnost u korišćenju novca, čineći ga dostupnim u svakom trenutku.

 

Na isti način plaćamo i kamatu kada koristimo kreditnu karticu, što je, pored mogućnosti plaćanja na rate jedna od njihovih značajnih prednosti. Uz korišćenje kreditnih kartica, često možemo da dobijemo određene pogodnosti, pa kada se odlučujemo za kreditnu karticu, treba izabrati onu koja odgovara baš našim potrebama i načinu života.

Petak, 23.08.2019.

NLB keš krediti

Svako ima dobar razlog za dobar kredit

Dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu

Omogućavanje dnevne likvidnosti i korišćenje sredstava u svakom momentu, bez prethodne najave