Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

NLB Agro i partneri

Upoznajte specijalnu ponudu kredita za nabavku mehanizacije i opreme.

Predstavljamo vam naše Agro partnere.

Upoznajte asortiman proizvoda naših partnera i opredelite se za kupovinu uz NLB Agro kredite po specijalnim uslovima.Želite da Vas kontaktiramo?

Sakriveni sadrzaj
 


Agrostandard

Generalni zastupnik za poljoprivredne mašine HMS, Ferbo, Aktaslar, Cayirova, Pasto, Rovatti, Caprari.

Prodajni asortiman čine traktori, prikolice, italijanski sistemi za navodnjavanje, sejalice, prskalice i atomizeri, mašine za površinsku obradu i mašine za povrtarstvo.

    

Saznajte više


VGP

Zastupnik renomiranih proizvođača iz oblasti poljoprivredne, šumske i komunalne mehanizacije:
 
  • HATTAT traktori
  • OZDOKEN, BUFERAGRI, CASELLI, FIMAKS, WOLF, EMMEGIEMME i ostala priključna mehanizacija 
  • ORSI, FAE, PRIMETECH, TAJFUN, S&C INTERNATIONAL šumska i komunalna mehanizacija

    

Saznajte više


Mehanizacija Trgomen

Generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru za prodaju traktora, kombajna i gradjevinskih mašina kineskog brenda LOVOL. 

Mehanizacija Trgomen je uvoznik i distributer traktora i žitnih kombajna brenda LOVOL, a zaseban deo ponude čine LOVOL građevinske mašine, među kojima se nalaze utovarivači, bageri, grejderi, buldožeri i kombinirke. Kompanija Mehanizacija Trgomen je i generalni zastupnik za viljuškare kineskog brenda HANGCHA.

   

  Saznajte više


Agropanonka

Generalni zastupnik renomiranih svetskih brendova za sklapanje traktora i poljoprivrednu mehanizaciju: BELARUS, MAHINDRA, METAL-TECHNIK, ZASLAW, ALPLER, TINAZ, OZDUMAN, HISARLAR, UČBAŠAK, LIDA, BOBRUISKAGROMASH, HYDRAC, BERTI, IRTEC, MABANOL, BELSHINA, NORTEC, CEAT, JINYU TIRES, TAITONG TIRES, YARIS, GRAMMER.

Jedan od lidera u agrarnoj industriji, čije aktivnosti u zemlji i inostranstvu i uključuju: uvoz, izvoz, distribuciju, maloprodaju i zastupništvo stranih kompanija. Raspolaže sa jednim od najvećih skladišta rezervnih delova za mehanizaciju i servisnom službom za traktore.

    

Saznajte više


Agro Inter

Osnovna delatnost kompanije je projektovanje, prodaja i instaliranje svih oblika sistema za navodnjavanje u ratarskoj, povrtarskoj i voćarskoj proizvodnji. Od 2001. godine firma postaje i generalni zastupnik poznatog proizvođača tifona i agregata (moto-pumpi) kompanije "IRRIMEC" iz Italije.

Sastavni deo ove kompanije čini i fabrika rendžera, lineara i pivot sistema "OTECH" iz Francuske dok je Agrointer i generalni zastupni italijanske fabrike pneumatskih sejalica "AGRICOLA ITALIANA".   

     

  Saznajte više
Ćorić Agrar

Prodaja traktora i priključnih mašina domaćih i inostranih proizvođača. Od domaćih proizvođača najzastupljeniji su IMT Beograd, fabrika "Zmaj" Zemun, IMR Rakovica Beograd i IMT FOP Novi Bečej. Traktori iz uvoza su marke poznatih proizvođača kao što su Belarus MTZ, zatim kineski program traktora YTO, Foton i Mahindra.

     

Saznajte više


 
AgroGas

Agrogas doo je uvoznik i ovlašćeni distrubuter traktora čuvenog indijskog proizvođača TAFE i ovlašćeni zastupnik za prodaju traktora proizvedenih u obnovljenoj domaćoj fabrici IMT.

Preduzeće se bavi i uvozom poznatih indijskim SUNSPARES rezervnih delova za traktore i freze marki: TAFE, IMT, IMR i drugih proizvođača, kao i uvozom i prodajom oprema za navodnjavanje, kao i projektovanjem i izvođenjem radova na postavljanju zalivnih sistema.

     

 
 

INGEL Agro

INGEL AGRO je ogranak firme INGEL doo Rakovac koja je osnovana 1992.god. Sedište kompanije INGEL AGRO je u Novom Sadu-Srbija. Pretežna delatnost je projektovanje i izgradnja investicionih objekata u poljoprivredi (zalivni sistemi, hladnjače, skladišta, akumulacije, linije za tretman tečnog otpada, itd.). 

     

Saznajte više 

Dobrodošli u NLB Banku

info@nlb.rs

Imate pitanje? Pišite nam.

Chat

Potrebna vam je pomoć? Obratite se NLB online bankaru.

Zakažite sastanak

Dogovorite termin sa našim savetnikom.