Otvaram tekući račun

Počeli ste da radite i sada treba da otvorite račun u banci kako bi Vam poslodavac uplaćivao zaradu? Nemate iskustva sa bankama i niste sigurni na šta treba da obratite pažnju? 


Prvi korak je izbor banke. U vreme kada nije bilo bitnih razlika u ponudama, a za sve što Vam je potrebno morali ste da idete u poslovnicu, često je izbor bila banka u blizini mesta stanovanja ili zaposlenja. Danas, sa bankomatima, karticama, primenom digitalnih tehnologija i internetom, ovaj kriterijum je postao potpuno irelevantan. Danas je važno da izaberete banku koja Vam nudi kompletno finansijsko rešenje za Vaše potrebe. 

Saradnja sa bankom se nikada ne svodi samo na korišćenje tekućeg računa. Najbolje je da se opredelite za neki od paketa računa jer su uvek povoljniji od plaćanja pojedinačnih proizvoda i usluga koji su u njih uključeni. Želećete da koristite kartice, da kupujete devize, ako ste stalno u pokretu, sigurno će Vam biti potrebno mobilno i elektronsko bankarstvo. Izborom paketa koji sadrži proizvode elektronskog i mobilnog bankarstva štedite vreme i sve transakcije koje želite možete vršiti sa bilo koje lokacije na kojoj se trenutno nalazite , brzo i sigurno. Možda planirate i kredit u dogledno vreme i voleli biste da znate šta je najbolje za Vas.

U NLB Banci, Vaš bankar vam je na raspolaganju za sve potrebne konsultacije. Kao profesionalac usmeren na klijente i njegove konkretne potrebe, on mora imenom i prezimenom da stane iza svakog rešenja koje Vam ponudi. Daće Vam stručni savet, preporučiće paket računa koji je prilagođen baš Vama i Vašem životnom stilu, kao i druge proizvode koji odgovaraju Vašoj realnoj situaciji. Obavestiće Vas i o specijalnim ponudama koje mogu da Vam budu interesantne. Sve ono u šta niste sigurni – pitajte svog bankara!

Petak, 23.08.2019.