Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

Buđenje proleća

 
Društveno odgovornim projektom Buđenje proleća NLB Banka Beograd je nastavlila rad na unapređenju i podršci  životu građana Srbije trećeg doba. Banka je u Novom Sadu, Kragujevcu, Bačkoj Palanci i u Beogradu  novčanom donacijom i aktivnim uključivanjem zaposlenih kao volontera podigla nivo kvaliteta boravka preko 22.000 penzionera koji svakodnevno koriste prostorije svojih matičnih udruženja penzionera. 
 
U okviru akcije Buđenje proleća, zaposleni u ekspoziturama NLB Banke učestvovali su u uređenju objekata, krečenju i sanaciji oštećenja prostorija udruženja penzionera. Projekat je trajao u periodu od aprila do juna i uključivao je i druženje zaposlenih sa penzionerima.
U svom opredeljenju da bude aktivan učesnik života zajednice, NLB Banka je podržala pripadnike trećeg doba kroz različite projekte ali i usluge i proizvode koji su im prilagođeni. Cilj svih aktivnosti NLB Banke je da doprinese višem kvalitetu života i standardu pripadnika trećeg doba.
 
U okviru projekta, tokom 2015. renovirane su prostorije Udruženja penzionera u Novom Beogradu u Ulici Tošin bunar, novosadskog udruženja u Poštanskoj ulici, Udruženja penzionera u Ulici Kneza Miloša u Kragujevcu i Opštinske organizacije invalida rada u Bačkoj Palanci.