Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

 Izložbom Vladimira Petrovića, NLB Galerija obeležila drugu godišnjicu postojanja. Posetioce izložbe na svečanom otvaranju pozdravio je Vlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB Banke, koji je zahvalio posetiocima i podsetio da je NLB Galerija počela da živi u junu 2017. godine, a da je ovo tokom protekle dve godine već dvanaesta izložba. "Program NLB Galerije je takav da smo pre svega želeli da omogućimo mladim umetnicima da u njoj izlažu. U 2018. godini smo imali priliku da vidimo izložbe pet sjajnih mladih umetnica sa ovih prostora, a ovu godinu smo posvetili mladim slikarima iz Srbije" rekao je Vuković i zahvalio se Kući umetnika "Pigmalion" na sjajnoj saradnji na realizaciji aktivnosti u NLB Galeriji. 

 
"Neprekidan dijalog sa sopstvenim delom, ali i sadašnje stanje društva, nedostatak samilosti, beznađe i preispitivanje osobenosti, bile su vodilje novog ciklusa crteža velikih formata, umetnika Vladimira Petrovića, prepoznatljivog po specifičnoj posvećenosti osnovnim slikarskim postulatima, i do nedavno, preciznim portretima. U ciklusu koji je pred vama, i dalje je svaki crtež autonomno likovno delo, ali to više nisu realistične ili intimističke priče o individualnosti, sada se ovaj vrsni stvaralac okreće univerzalnim vrednostima, ne odustajući od monohromatskih prikaza, koji su tkivo svakog rada. On nas uvodi u svet imaginarnih likova, koji, simbolično, predstavljaju tamu, ali i put koji vodi iz nje" rekla je Maja Živanović, selektorka Kuće umetnika "Pigmalion" na svečanom otvaranju izložbe Vladimira Petrovića. 
Vladimir Petrović, rođen 25. decembra 1988. u Lazarevcu, završio je Školu za dizajn u Beogradu i master studije na Akademiji lepih umetnosti u Beogradu, smer slikarstvo, u klasi profesora Saše Filipovića. Član je ULUS-a od 2012. godine. Učestvovao je na pedesetak grupnih izložbi, a izložba "Jedan nedosanjani san" u NLB Galeriji je njegova deveta samostalna izložba. Član je ULUS-a od 2012. godine.
 


Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san
Jedan nedosanjani san