Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

Zašto NLB Banka

 
Mi smo tim iskusnih, posvećenih profesionalaca koji  poseduju raznovrsno i bogato bankarsko iskustvo i znanje i dele zajedničku viziju. Težimo zadovoljstvu svojh klijenata i verujemo da smo dobri onoliko koliko nam klijenti veruju.
 
Verujemo da je uspeh NLB Banke moguć samo kao rezultat svih naših pojedinačnih uspeha. Zato svakoga dana ulažemo svoj maksimum u sve što radimo.
 
Verujemo da do planiranih ciljeva možemo samo ako sarađujemo jedni sa drugima. Zato razmenjujemo znanje i iskustvo i pomažemo kolegama u svom okruženju.
 
Verujemo u to da su dobra komunikacija i razmena informacija od ključnog značaja za poslovanje naše banke. Zato negujemo komunikaciju na svim nivoima, uz poštovanje sagovornika i uvažavanje njegovih stavova. 
 
Nastojimo da radno okruženje u banci učinimo pozitivnim i kreativnim, a samim tim i atraktivnim za sve ambiciozne i motivisane saradnike. 
 
U kreativnoj atmosferi NLB Banke imaćete mogućnost da usavršite svoje znanje i kompetencije. Karijeru zaposlenih planiramo u skladu sa poslovnim izazovima koji nas očekuju i na taj način individulanim razvojnim planovima postižemo najbolje rezultate u razvoju potencijala naših zaposlenih.