Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

NLB GrupaNLB je najveća slovenačka međunarodna finansijska grupacija

 
NLB Grupa, sa svojih 45 članica na 12 tržišta, predstavlja stabilnog partnera koja omogućava korišćenje brojnih finansijskih proizvoda i usluga za svaku vrstu poslovanja. Ponosni smo što možemo da podržimo svoje klijente u različitim okolnostima; u prilici smo da ponudimo različite finansijske pakete i da pratimo svoje klijente na različitim tržištima, a naš najvažniji cilj je da to radimo negujući partnerski odnos sa korisnicima svojih usluga. Partnerski odnos, zasnovan na poverenju, kvalitetnoj usluzi, snažnom poslovnom rastu, mudrim odlukama koje smanjuju troškove i rizike poslovanja.  
 
Mi smo finansijska institucija koja tradicionalno teži da svoje klijente uvek postavi na prvo mesto. Zato svoje aktivnosti usmeravamo, pre svega, na zadovoljstvo svojih klijenata. 
 

Više informacija o NLB Grupi na: 

 

Naše vrednosti

Vrednosti su ciljevi i ideali koje NLB Banka teži da ostvari u svom poslovanju i ujedno su smernice koje nas vode u našim svakodnevnim poslovima.

Karijera u NLB Banci

Mi smo tim iskusnih, posvećenih profesionalaca koji poseduju raznovrsno i bogato bankarsko iskustvo i znanje i dele zajedničku viziju.