Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

Odgovornost prema zaposlenima

 
NLB Banka Beograd svojim zaposlenima omogućava rad u dinamičnom, kreativnom okruženju, uz mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. U godini poslovnog zaokreta, banka je ostvarila dobre poslovne rezultate, najvećim delom zahvaljujući zaposlenima, njihovoj dobroj međusobnoj saradnji i deljenju zajedničke vizije. 
 
Edukaciji zaposlenih banka posvećuje puno pažnje i vremena, a posebno internim obukama koje pomažu zaposlenima da lakše obavljaju svoje poslove i napreduju u karijeri. 
 
Istraživanja zasnovana na učešću zaposlenih, usmerena na merenje zadovoljstva zaposlenih, definisanje  slike koju zaposleni imaju o okruženju u kome rade, deo su korporativne kulture ne samo NLB Banke, već cele NLB Grupe. Cilj banke je da  definiše  aktivnosti koje će doprineti unapređenju organizacione klime i angažovanosti svih zaposlenih. Sami zaposleni su najbolji predstavnici i ogledalo banke, zato se nastavlja njihov razvoj i kreiranje atmosfere za rad najboljih kadrova sa tržišta. 
 
 
 
Prostor za zaposlene u centrali banke

Zašto NLB Banka Beograd

Mi smo tim iskusnih, posvećenih profesionalaca koji poseduju raznovrsno i bogato bankarsko iskustvo i znanje i dele zajedničku viziju