Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

 

 


NLB Banka Beograd

 
Mi smo NLB Banka Beograd, Vaš pouzdan partner u ličnim i poslovnim planovima. Klijenti su u fokusu svih naših aktivnosti, Vaše potrebe i planovi najvažnije smernice za naše poslovanje, a Vaše poverenje naš najveći uspeh. Mi ne prodajemo proizvode, već kreiramo kompletne finansijske odgovore za Vaša životna i poslovna pitanja. 
 
U NLB Banci, na raspolaganju vam je široka paleta bankarskih proizvoda i usluga, prilagođenih Vašem životnom stilu, ličnim i potrebama Vašeg posla, kao i tim profesionalaca čiji je zadatak da zajedno sa Vama odaberu kombinaciju proizvoda i usluga koja Vam najviše odgovara. Imamo bogato iskustvo u obavljanju svojih poslova i svako od nas imenom i prezimenom stoji iza svakog ponuđenog rešenja. Nema “velikih” i “malih”, trudimo se da dobro upoznamo svakog klijenta jer je to jedini način da adekvatno odgovorimo na Vaše zahteve. 
 
U saradnji sa klijentima, vodimo se najvišim standardima NLB Grupe, najveće finansijske institucije sa sedištem u regionu, za koju je Srbija tržište od strateškog značaja. Značaj srpskog tržišta u strategiji razvoja NLB Grupe garant je aktivne podrške banci u Srbiji na koju u svakom trenutku možemo da računamo, kako od strane matične banke u Sloveniji, tako i od svih njenih članica. To je posebna prednost za sve naše klijente koji su poslovno ili privatno povezani sa državama u regionu jugoistočne Evrope. 
 

Opšti podaci o NLB Banci


Poslovni podaci o NLB Banci.

Naše vrednosti        

      

Vrednosti su ciljevi i ideali koje NLB Banka teži da ostvari u svom poslovanju. To su smernice koje nas vode u našim svakodnevnim poslovima. Na vrednostima su zasnovani naši ciljevi, imajući u vidu da su sve aktivnosti banke sastavni deo šireg društvenog konteksta.

Rukovodstvo


Članovi Izvršnog i Upravnog odbora i Odbora za reviziju.

Korporativne publikacije


Poslovanje NLB Banke.