Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

 Zakorači u novi svet beskontaktnog i sigurnog plaćanja

Plaćaj svojom Mastercard® karticom putem mobilnog novčanika i ostvari 1.000 RSD keš-bek. 

Uz NLB Mastercard digitalizovanu karticu (Debitna Mastercard kartica, Debitna Zlatna Mastercard kartica, Kreditna Mastercard Revolving kartica) u okviru NLB Pay mobilnog novčanika svako vaše plaćanje je bezbedno, brzo i sigurno. 

Bilo da se radi o svakodnevnoj kupovini, većoj nabavci, restoranima, taksiju ili o plaćanju računa - novac vam je na dohvat ruke, siguran, i možete upravljati njime sa vašeg pametnog uređaja.

Plaćajte jednostavnim približavanjem pametnog telefona ili pametnog sata na POS terminal, gde god vidite univerzalni simbol za beskontaktno plaćanje. Sve sto je potrebno da uradite, da biste koristili plaćanje mobilnim novčanikom, jeste da imate NLB Mastercard karticu i instaliran NLB Pay na Vašem mobilnom telefonu. 

Korisnici Mastercard kartica koji u periodu od 1.11. do 15.12.2021. godine izvrše minimum tri uspešna plaćanja mobilnim novčanikom na prodajnom mestu bilo kog domaćeg trgovca u kumulativnom iznosu od minimum 1.000,00 dinara* koristeći uslugu mobilnog novčanika, u roku od 15 radnih dana od dana poslednje kupovine i plaćanja karticom, dobiće od banke povraćaj iznosa od 1.000,00 dinara na svoj račun povezan sa Mastercard karticom.

*Jedna ili dve izvršene transakcije u pojedinačnom ili kumulativnom iznosu od 1.000,00 dinara ne dovode do ostvarivanja benefita. 

  • Benefit se odnosi na prvih 12.000 Mastercard kartica, osim PrePaid nedopunjivih kartica koje glase na fizičko lice i koje je izdao određeni izdavalac i može se ostvariti samo jednom u toku naznačenog perioda. Spisak izdavaoca na: mastercard.rs.
  • Korisnik kartice putem kojih se izvrši kupovina i plaćanje  mobilnim novčanikom 3 ili više puta na prodajnom mestu bilo kog domaćeg trgovca u ukupnom minimalnomi znosu od 1000RSD, ima pravo na povraćaj novca u iznosu od najmanje 1000RSD u periodu od 15 radnih dana od dana poslednje kupovine i plaćanja karticom.
  • Domaći trgovac je bilo koji trgovac koji ima registrovano sedište u Srbiji čiji je prihvatilac plaćanja kartica banka sa registrovanim sedištem u Srbiji.

 Upoznajte se sa Odredbama i uslovima Programa 

 Saznajte više na www.mastercard.rs