br. 59 / 25.02.2019.
 

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede donela izmene i dopune Pravilnika o upisu i obnovi statusa u Registar poljoprivrednih gazdinstava za 2019. godinu.  Navedeno je da će se  registracija  i obnova  upisa u registar obaviti u periodu od 1. marta do 30. aprila.Kako bi pomogli poljoprivrednicima da se što bolje  pripreme za upis, nadležni  u Upravi za agrarna plaćanja daju detaljnije obrazloženje o tome ko sve, pod kojim uslovima  i na koji  način može da  registruje, odnosno obnovi status poljoprivrednog  gazdinstva.

 

Na  temu kredita i poslovanja NLB Banke, ekskluzivno za Domaćinsku kuću, razgovarali smo sa  Vlastimirom Vukovićem , članom  Izvršnog odbora NLB Banke.

 

 Smanjenje populacije divljih svinja najvažnija je mera u sprečavanju pojave zarazne bolesti afričke kuge.

 

 Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je da je 13 kompanija iz Srbije izložilo svoje proizvode na sajmu hrane, pića i ugostiteljstva "Gulfud" u Dubaiju.

 

 Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo objavio je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u nabavku opreme za zaštitu od vremenskih nepogoda i elemenata potrebnih za podizanje proizvodnih zasada voćaka, vinove loze i hmelja u 2019. godini.

 

 Na Sretenje, povodom Dana državnosti Srbije, čelnici japanskog grada Hofu, odlučili su da zasade srpske šljive u dvorišta svih 28 škola na teritoriji tog grada.Otvori u pretraživaču
Newsletter pripremila NLB Banka. Sugestije, mišljenja i komentare možete poslati na email adresu: PR@nlb.rs