Poštovani, radno vreme Kontakt centra je:

  • ponedeljak - petak: 08:00 do 19:00 časova
  • subota: 09:00 do 17:00 časova

Van radnog vremena nije moguće koristiti ovu uslugu.

S poštovanjem,
NLB Banka

    

      

 

Float Therapy RESET

   

Terapija plutanjem se odvija u float spa kapsuli u hiperkoncentrovanom rastvoru MgSO4 reprodukujući efekte mrtvog mora u urbanim u uslovima.

Pozitivni efekti MgSO4 i mrtvog mora na organizam su dobro poznati, ali se malo zna o preventivnim uticajima plutanja koje nas oslobadja od sile gravitacije, najpotentnijeg faktora spoljašnje sredine ne samo na bolest koštano-mišićnog sistema, već i na razvoj mnogih bolesti čak i na ćelijskom nivou.

Float spa terapija nas ne oslobadja samo sile gravitacije već i svih ostalih faktora: svetlosti, zvuka, ljudskog faktora.       

   

Uticaj na zdravlje

Na dugotrajnom nivou, to pozitivno utiče na neuroplastičnost i sinhronizovanje funkcija leve o desne hemisfere kao i evolutivno različitih moždanih http://struktura.Na taj način se smanjuje nivo hormona stresa, kao i jačina imunoloških i endokrinoloških oboljenja.S druge strane, povećavaju se hormoni zadovoljstva i njihov uticaj na emocionalni balans, a blokiraju transmisije hroničnog bola.Ovo stanje povećava i koncentraciju, samopouzdanje, kordinaciju, ubrzava proces učenja. 

Epsom so( MgSO4 )

Veoma je popularna u čišćenju kože i pora, ujedno opušta telo i oslobadja od stresa. Istraživanja potvrdjuju da epsom so povoljno utiče na naše raspoloženje i povećava nivo energije, pozitivno utiče na san.Ubrzava zarastanje rana, otkanja migrenu, leči bolesti disajnih puteva, podstiče cirkulaciju, opušta mišiće, podstiče rast kose i noktiju. Naučno je dokazano da 1h plutanja menja čak 4h kvalitetnog sna.

CENOVNIK

KONTAKT:

Telefon: 065/90 76 934

Instagram: @float_therapy_reset

Facebook: https://www.facebook.com/FloattherapyRESET/Skrita vsebina