Skrita vsebina

Poštovani korisnici,

Lični podaci koje ste dostavili prilikom posete ovom web sajtu su tajni, osim ukoliko dobrovoljno ne želite da ih otkrijete. Obaveza Banke je da drugim licima ne dostavlja vaše podatke. Podaci koji ste nam dostavili (ime, prezime, telefonski broj, e-mail adresu) se isključivo koriste u svrhu kontakatiranja korisnika ovog web sajta i ovi podaci se neće na bilo koji način ustupati trećim licima. NLB Banka preduzima sve neophodne mere zaštite podataka o ličnosti klijenata NLB Banke ad Beograd. Pokušaji narušavanja privatnosti ili izmene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni. Protiv svih prekršioca biće pokrenut postupak u skladu sa zakonskim propisima.

Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.

 

 

 

Aktivirajte mKlik - mobilno bankarstvo i eKlik - elektronsko bankastvo u nekoliko jednostavnih koraka bez dolaska u banku i upravljajte svojim finansijama iz Vašeg doma.

 

Osluškujući Vaše potrebe, a u skladu sa merama koje  sprovodimo sa ciljem da svi zajedno sprečimo širenje korona virusa svakodnevno unapređujemo našu uslugu.

      

Želite da aktivirate mKlik ili eKlik servis? Popunite online formu i u najkraćem roku mi ćemo Vas kontaktirati radi aktivacije  ili pozovite NLB Kontakt centar 0117151522

   

eKlik i mKlik servisi Vam donose mnogobrojne prednosti:

    

 • Pregled stanja na Vašim računima 

       
 • Plaćanje računa uz nižu proviziju        

       
 • Pregled proizvoda koje koristite u NLB Banci     

        
 • Zamena novca korišćenjem eMenjačnice

       
 • Samostalno formiranje trajnih naloga      

       
 • Apliciranje za proizvode iz aktuelne ponude

      Sve o mKlik - mobilnom bankarstvu
Saznajte više

Sve o eKlik - elektronskom bankarstvu
Saznajte više

Skrita vsebina