NLB ONLINE BANKAR

Imate pitanje ili Vam je potreban savet?
Stojimo Vam na raspolaganju

Elektronsko bankarstvo

Stanovništvo
Privreda

NLB Organic 

 

 

Konkurs za proizvodnju zdravih ideja

NLB Banka Beograd još od 2012. godine svake godine nagrađuje najbolje projekte iz oblasti organske proizvodnje i prerade hrane, sa ciljem da na taj način podrži ovaj vid poljoprivrede. Želimo da damo doprinos promociji organske poljoprivrede,  kao proizvodnje koja doprinosi zdravlju ljudi i očuvanju životne sredine. S tendecijom rasta svake godine, u 2017. godini je na konkursu učestvovalo 67 projekata registrovanih poljoprivrednih gazdinstava koja se bave organskom proizvodnjom, čime je ukupan broj projekata podnetih tooko šest ciklusa konkursa dostigao gotovo tri stotine.

Pored uobičajene tri nagrade, dodeljeno je i jedno specijalno priznanje. Više o nagrađenima na Šestom NLB Organic konkursu pročitajte ovde:

Nagrađeni učesnici VI NLB Organic konkursa

Pogledajte video priloge o finalistima VI NLB Organic konkursu:

Uži izbor na NLB Organic konkursu 2017

NLB Banka Beograd nastavlja da pruža podršku daljem razvoju tog vida poljoprivredne proizvodnje istrajavajući u finansiranju organske proizvodnje isto onoliko koliko se sertifikovani proizvođači trude da istraju u svojim namera da građanima ponude zdrave proizvode najboljeg kvaliteta.

Saznajte više: 

Nagrađeni učesnici V NLB Organic konkursa

Uži izbor na NLB Organic konkursu 2016.

Nagrađeni učesnici IV NLB Organic konkursa

Nagrađeni učesnici III NLB Organic konkursa

Nagrađeni učesnici II NLB Organic konkursa

Nagrađeni učesnici I NLB Organic konkursa


Online krediti za poljoprivrednike

Znamo da nemate previše vremena i da vaš posao ne može da čeka. Zato smo vam omogućili da se za kredit prijavite putem interneta.